Koťátka z vrhu " E " se rozloučily

11.09.2022 14:22

Včera odešla do nového domova poslední kočička Esminka. Na jejího nového majitele jsem se moc těšila, napíši proč. Začátkem února mi přišel velice milý mail, kde bylo psáno toto :  Je mi 17 roků a moc bych si přál kočičku, po prostudování povah koček by mi nejvíce vyhovovala plemeno Ragdoll. Rodiče mi to povolili a moc bych si přál kočičku z vaší CHS, klidně si na ni počkám ....  A opravdu čekal 8 měsíců, byly jsme často v kontaktu, potom i s jeho maminkou. Samuel (tak se jmenuje) se mi hned velice líbil a vím, že se u něho bude mí Esminka výborně a i on je z ní nadšený jak je mazlivá.    

Další příjemný zážitek s vrhem E, že si přijeli pro kočičku Emu, ale odjížděli i s Elenkou. Brali hned obě a bylo krásné vidět jaký je i pán milovník koček. Věřte, že takové zážitky moc potěší. Dnes mi psala paní co si brala kocourka Edíka : Vše je bez problémů, krásně papá, je moc hodný a mazel úplně úžasný.

První odcházela Erička, také tam kde si již dlouho přáli kočičku. Pán mi v telefonu říkal : Víte, je mi 35 let a už od 18-ti si moc přeji kočku, ale zatím jsem na to neměl podmínky a teď už je mám....

   Toto je Esminka 

      Samuel s Esmou 

   Tady je Ema a Elenka

 Toto je kocourek Edík 

    A tady je Erička

—————

Zpět


Kontakt

Ragdoll Bandini CZ, chovatel. stanice

Moravská Huzová
Štěpánov
78313 u Olomouce


+420.602 708 061